Известие

Collapse
No announcement yet.

търся алфа 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

алфа

първо искам да благодаря на всички за помоща от начало бях приготвил най-много 13 000лв за мойта бъдеша красавица но вчера се наложи да оперираме майка ми и се разделих с част от парите и сега ми се налага да се задоволя с някоя до кам 8000лв та ка че ако има някой който да продава до толкос пари което се самнявам но се надявам нека пише ще сам благодарен

Comment

Alfa-Romeo 166 2.4 JTD

Идвай да ти давам моята колега

Comment

алфа

каде може да я видя дай снимки тел и инфо

Comment

Alfa-Romeo 166 2.4 JTD

на имейла , ако искаш да ти изпратя снимки , а тел. 0887 246804

Comment

Първоначално публикувано от vazi Покажи съобщение
            първо искам да благодаря на всички за помоща от начало бях приготвил най-много 13 000лв за мойта бъдеша красавица но вчера се наложи да оперираме майка ми и се разделих с част от парите и сега ми се налага да се задоволя с някоя до кам 8000лв та ка че ако има някой който да продава до толкос пари което се самнявам но се надявам нека пише ще сам благодарен
            Съжалявам приятел ! Дано всичко да е наред ,а колата е най-лесната няма страшно ще намериш !!!
            Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

Първоначално публикувано от vazi Покажи съобщение
              ... и сега ми се налага да се задоволя с някоя до кам 8000лв та ка че ако има някой който да продава до толкос пари което се самнявам но се надявам нека пише ще сам благодарен
              Да купиш 166 с последните си 8 000 лева е много, ама много груба грешка. Още след покупката ще ти трябват минимум 1000 лв, и то за най-належащите смени на консумативи. Освен това трябва да знаеш, че с тая кола винаги трябва да имаш 2 -3000 лева подръка, и то ако е много запазена. А тия за по 8 000 лева обикновено са гробници.
              Volvo XC90 D5 '06
              Alfa Romeo Spider 2.0 '90
              Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
              ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
              ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Думите на Pinko мога да ги потвърдя от личен опит. Преди година и нещо взех моята хубавица за 9500 и вече е +3500лв. ремонти +2000лв консумативи кеф изхарчил съм по нея една 156-ца, но в края на краищата я взех много евтино за тогава. Кожа, ГИ, лети дж, сума ти екстри ел. седалки абе направо си го изпросих.
                Last edited by code; d.m.y г., 22:03.
                sigpic
                156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Last edited by nightroller; d.m.y г., 14:14.
                  Tormentvm In Dvm Demens

Comment

алфа

колеги да разбирам ли че ме саветвате да не взимам алфа за тази цена? ако знаете колко много сам си мечтал за нея и колко ми харесва

Comment

значи моя съвет е: направи си хуууубаво проучване (този форум е идеален за целта) и си направи някаква бюджетна рамка и най-вече реши какъв компромис ще направиш ... и тогава взимай което ти е на сърце ей тва колата на Pinko е легендарна аз я следя от 2006 година - заслужава си но ... все пак избора е труден и предимно емоционален
                      Tormentvm In Dvm Demens

Comment

алю

най-вече емоционален от както сабрах парите не сам спрял да мисля за нея и напоследък даже немога и да спя като малко дете сам

Comment

алфа

най-вече емоционален аз от както сам сабрал някакви пари не сам спрял да мисля за такава кола а на последък дайе и немога да спя като малко дете сам

Comment

Приятелю ето ти един ценен съвет - недей да слагаш на здрава глава бинт, като си купуваш кола предвиди и 3000лв отгоре. С последните пари никой не си купува кола, особено пък 166
                            sigpic
                            156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                            "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

алфа

ясно едвали някои от вас ще ми говори така ако не го е преживял благодаря на всички но ще помисля пак но за сега още не сам се отказал ако трябва ще сабера още някоя кинта

Comment

какъв е тоя чип от 140 на 175 значи моята трябва да стане 185 по тази логика много ремонти пинко много несто аз до сега само едно централно и една клюкарка сам сменил за година и половина във италсервиз отделно масла и филтри но тях не ги броя това си е обикновенна пдръжка
                                ALFA ROMEO 155 2.0 T.S.
                                ALFA ROMEO 166 2.4 JTD

Comment

Working...
                                X